First Lady vertelt over Corona en George Floyd: de Amerikaanse president Trump had eerder beloofd dat de partijconferentie van de Republikeinen positief zou zijn. In plaats daarvan schetsten de sprekers een akelig scenario in het geval van een democratische overwinning. Alleen de first lady Melania Trump sloeg verzoenende tonen in haar toespraak. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo was verantwoordelijk voor de aanslagen, die zelfs brak met een lange traditie. In haar toespraak op de tweede dag van de Republikeinse Conventie voerde First Lady Melania Trump campagne voor een nieuwe termijn voor president Donald Trump. “Mijn man, onze familie en de mensen in deze regering vechten voor je”, zei de 50-jarige dinsdagavond tijdens haar optreden in de rozentuin van het Witte Huis.

“Hij houdt van dit land en weet hoe hij iets moet bereiken.” Melania Trump benadrukte: “Ik geloof dat we nu meer dan ooit het leiderschap van mijn man nodig hebben.” Dat is interessant. De First Lady zag in haar toespraak af van een aanval op de Democratische presidentskandidaat Joe Biden. ‘Ik wil deze kostbare tijd niet gebruiken om de andere kant aan te vallen,’ zei ze. Terwijl ze zich tot het Democratisch Congres wendde, voegde ze eraan toe: “Zoals we vorige week hebben gezien, is dit soort gesprekken alleen bedoeld om het land verder te verdelen.” Melania Trump betuigde haar condoleances aan de nabestaanden van de slachtoffers van de coronapandemie. Ze verzekerde dat de regering van haar man niet zal stoppen met vechten totdat er voor iedereen een effectief vaccin tegen het coronavirus is. Critici van de pandemie beschuldigen de president van een gebrek aan medeleven met de getroffenen.

In haar toespraak sprak de First Lady ook over de protesten tegen politiegeweld en racisme, die werden veroorzaakt door de dood van de Afro-Amerikaan George Floyd tijdens een brutale politieoperatie eind mei. “We moeten niet vergeten dat we allemaal een gemeenschap zijn die bestaat uit vele rassen, religies en etniciteiten”, zei ze. Mike Pompeo was minder verzoenend. In weerwil van een lange traditie volgens welke huidige leden van de regering zich niet rechtstreeks in de huidige verkiezingscampagne mengen, raakte de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken rechtstreeks betrokken bij de campagne en voerde hij campagne voor de herverkiezing van president Donald Trump op het Republikeinse Congres. De implementatie van het “America First” -programma “heeft Trump niet populair gemaakt in elke buitenlandse hoofdstad”, zei Pompeo in de toespraak die eerder in Jeruzalem werd opgenomen en dinsdag werd uitgezonden. “Maar het werkte.” In China heeft Trump “het gordijn van de roofzuchtige agressie van de Chinese Communistische Partij opgeheven”, zei de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken. Met betrekking tot de coronapandemie zei Pompeo: “De president heeft China verantwoordelijk gehouden voor het verbergen van het Chinese virus en het toestaan ​​dat het de dood en economische vernietiging verspreidt in Amerika en de wereld.” Was deze tekst over het onderwerp van de Republikeinse Conventie interessant? We zijn blij met elke feedback!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *