Je huis inrichten kan een hele klus zijn, en vooral de grotere items zoals een bank, stoel en een eettafel. Als je een tafel koopt die je mooi vindt, maar niet past bij de rest van de meubels, heb je een probleem. Want de tafel komt op deze manier niet tot zijn recht. Bedenk daarom goed of het een ronde tafel moet worden, een rechthoekige tafel of toch een bartafel. Je wilt namelijk geen vorm hebben die afbreuk doet aan jouw interieur. Wil je meer weten hoe je het beste een tafel kan uitzoeken? Lees dan snel verder! Wij vertellen het jou in deze blog.

Schaf een eettafel aan die de look in je huis compleet maakt

Als je een eettafel aanschaft is het belangrijk om je eisen op een rijtje te zetten. Wat doe je het liefst? Gezellig met je vrienden op vrijdag avond borrelen? Met je familie gezamenlijk aan tafel eten? Of heb je kinderen die het liefst knutselen aan de tafel? Pas hier de eettafel op aan, kies een tafel die groot genoeg is of als je kinderen knutselen, kies dan een tafel die makkelijk afneembaar is. Als dit praktische gedeelte geweest is kan je een tafel kiezen die het beste bij je interieur past. Robuuste eettafels zijn een aanrader, het hout en zwarte poten passen bijna overal bij! Het geeft namelijk een stoere maar ook natuurlijke uitstraling. 

De juiste poten onder jouw eettafel 

Een eettafel kan met een paar aanpassingen er uit zien als nieuw. Dit kan onder andere met door de poten te verwisselen en je tafelblad op te schuren. Heb je houten poten onder je tafel? Verwissel deze dan met zwarte stalen poten. Hierdoor heb je al snel een nieuwe look, die ook nog eens goedkoop is. Ben je dus je poten zat? Ga dan op zoek naar nieuwe poten en voilà je hebt een nieuwe eettafel!

Let op de kwaliteit 

Een goedkopere tafel is vaak de eerste optie. Maar dit is niet altijd de beste optie. Het kan zo maar zijn dat de goedkope tafel over een paar jaar kapot is, en dan moet je weer op pad om een nieuwe tafel uit te zoeken. Als je gelijk voor een tafel gaat met een goede prijs kwaliteit verhouding heb je er jaren lang plezier van! Deze tafels zijn dan ook te vinden bij Mokana

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *