Klanten die jouw merk promoten zonder dat jij of zij daar al te veel moeite voor hoeven te doen? Dat kan maar op een manier natuurlijk, met bedrukte tassen! Laat je logo, bedrijfsnaam of een ander ontwerp op tassen drukken. Zorg dat het zo aantrekkelijk is dat klanten het geen probleem vinden je tasjes in het dagelijks leven te gebruiken. Want hoe mooi is het om door je stad of dorp te lopen en mensen te zien lopen met jouw tasjes? Betere reclame bestaat er bijna niet. 

Wat zet je erop?
Het idee is leuk natuurlijk, tassen bedrukken voor jouw bedrijf. Maar dan moet je nog bepalen wat je er mee uit wil stralen. Wil je voor naamsbekendheid gaan, wil je een nieuw product in de spotlights zetten of heb je een speciale boodschap? Je kunt het zo gek maken als je zelf wil! Bedenk daarbij natuurlijk wel dat het een goede combinatie moet zijn van nuttig en aantrekkelijk. Het moet aantrekkelijk en comfortabel genoeg zijn voor de klant, en de bedrukking moet natuurlijk terug te herleiden zijn naar jouw bedrijf. 

Papier, katoen of vilt?
Als je eenmaal bepaald hebt wat er op de tassen moet staan kom je voor de volgende keuze te staan. Wat voor materiaal wil je gebruiken? Het is natuurlijk geheel afhankelijk van de plek waar je ze gaat uitdelen en wat er in het tasje zit. Hoe steviger en duurzamer het materiaal hoe beter natuurlijk, dan gaat het langer mee en lopen mensen maanden of jaren later nog steeds met jouw tasjes. Is het voor eten bijvoorbeeld, dan is een papieren zakje ideaal. Zo maakt de klant onderweg reclame voor je bedrijf, dat is toch beter dan een blanco tasje. Maar ga je voor een tasje dat langer mee gaat en vaker gebruikt kan worden dan is het verstandiger te kiezen voor katoenen tasjes. En wil je wat meer luxe uitstralen, dan is een vilten tas de perfecte én duurzame keuze. 

Tassen laten bedrukken
Ben je nou zelf van plan tassen te laten bedrukken? Neem dan eens een kijkje bij bijvoorbeeld Rotimshop. Deze webshop verkoopt en bedrukt tassen en zorgt ervoor dat deze snel bij jou komen. Zo kun jij je mooie tassen snel en eenvoudig meegeven aan je klanten. Heb je toch nog wat tips of meer informatie nodig? Dan kun je natuurlijk ook gewoon even contact opnemen met de specialisten van Rotimshop, zij helpen je graag verder. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *