Zoveel mensen, zoveel voorkeuren. En dat geldt natuurlijk ook voor e-sigaretten. Je wist waarschijnlijk al wel dat je kunt kiezen uit vele verschillende smaken, maar er valt ook nog onderscheid te maken in de vorm van de e-sigaret en de manier van vapen. Wil je daar meer over weten? Lees dan verder!

Verschillende modellen
Dit wist je misschien nog niet, maar er zijn verschillende modellen e-sigaretten, elk met andere eigenschappen en een andere vorm. Je hebt de pod-style, pen-style en de boxmod e-sigaretten. De pod-style e-sigaret is een variant waarbij je een los onderdeel hebt met daarin de coil en het reservoir voor je e-liquid. Deze pod kun je eenvoudig vervangen. Bij de pen-style zit het al in de naam, het is een e-sigaret in de vorm van een pen. Tot slot heb je nog de boxmod, de meest innovatieve van het stel. Dit is de nieuwste variant, in de vorm van een doosje. Deze e-sigaret produceert veel damp en lijkt daarmee wat op een kleine waterpijp. 

De manieren van vapen
Naast de vorm van de e-sigaret is er ook nog een onderscheid te maken in de manier waarop je wil inhaleren. Hiervoor heb je de keuze uit Mouth to Lung (MTL) en Direct to Lung (DL). Ook hierbij geeft de naam al een beetje weg wat je kunt verwachten. Bij MTL komt de damp eerst in je mond terecht en kun je het vervolgens inhaleren tot in je longen. Bij DL gaat de damp rechtstreeks naar je longen. MTL is de manier die het vaakst gebruikt wordt door mensen die overstappen van reguliere sigaretten naar de e-sigaret, omdat dit daar qua manier van inhaleren het meest op lijkt. 

Starterspakketten voor e-sigaretten
Als je nog niet eerder een e-sigaret hebt gehad kun je een starterspakket nemen. Dan kun je testen met wat het best bij jou past qua model en manier van vapen. Maar ook kun je daarin verschillende smaken proeven. Voor zo’n starterspakket en voor meer informatie over e-sigaretten kun je bijvoorbeeld terecht bij Smokesmarter. Op hun website vind je veel informatie en kun je ook gemakkelijk vragen stellen als je meer wil weten. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *