De laatste jaren wordt de mode vaker veranderd dan dat je het doorhebt. Elke week zijn er nieuwe items verkrijgbaar, wat ideaal is. Want als je de ene week niks kan vinden, kan je zo de week daarop weer terugkomen. Er is dan een grote kans dat er dan wel herenkleding  is die helemaal jouw smaak is. Wil je met de tijd mee gaan? Of juist kleding aanschaffen wat tijdloos is? Lees dan snel door! Wij geven hier namelijk meer informatie over.

Het meest basic item

Een basic item wat niet mag ontbreken bij jou in de kast is een wit of zwart t-shirt. Daarnaast zijn er veel verschillende t-shirts, waardoor je er elke dag weer anders bij loopt. Het is mogelijk om T-shirts te kiezen met een drukke print of gewoon effen. Maar wat je ook neemt, elk shirt past geweldig bij een pantalon of een spijkerbroek. Op deze manier kan je eindeloos combineren met de items die je thuis hebt, je hoeft dus niet gelijk een hele nieuwe set aan te schaffen om kleding te kunnen combineren.

Welk jasje heeft jouw voorkeur?

Een jasje kan de outfit helemaal af maken, en voornamelijk als je een jasje hebt wat geweldig bij de rest van je outfit staat, Combineer een donkergrijze blazer met een donkere spijkerbroek, een effen T-shirt en een grijze herenblazer. Deze klassieke combinatie heeft veel te bieden: de donkere blazer geeft een slimme, edgy vibe die geweldig is voor op kantoor; de donkere jeans geeft je een slank maar breed lijf waar je gemakkelijk mee kunt werken; en het effen t-shirt is altijd welkom, waar je ook gaat. Het enige wat je nog hoeft te doen, is deze look te combineren met een mooie spijkerbroek, en je hebt een stijlvolle look die zeker de aandacht zal trekken elke keer dat je over straat loopt!

Een leren jasje gaat nooit uit de mode

In de jaren 80 waren ze al veel te zien, maar eigenlijk zijn ze nooit echt weggeweest; de leren jas. Deze jas staat geweldig! En is ook nog eens gemakkelijk te combineren. Het enige wat je nodig hebt is een T-shirt, maakt niet uit welke kleur of welke opdruk en een spijkerbroek of een effen pantalon. Een andere mogelijkheid is een basic trui onder het jasje, heerlijk voor de koude winterdagen. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *