Voor dat je consumentenelektronica aanschaft wil je vast eerst weten wat het nou betekend! Gelukkig leggen wij dat verder uit in deze blog! Eigenlijk is de betekenis zeer gemakkelijk, het woord zegt het namelijk al; consument is de koper en elektronica zijn elektronische apparaten, zoals een platenspeler. Het zijn dus huis, tuin en keukenapparaten die gemakkelijk door de consument gebruikt kan worden. Dit wordt ook wel witgoed, bruingoed en grijsgoed genoemd. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door.

Dit moet je weten over witgoed

Over een witgoed zaak heb je vast al eens gehoord, ze waren vroeger voornamelijk populair. Onder witgoed vallen elektrische huishoudelijke apparaten die voornamelijk in het wit zijn uitgevoerd hoewel in de designwereld ook wel geëxperimenteerd wordt met andere uitvoeringen. Tot die witte goederen horen onder meer diepvriezers, droogtrommels, koelkasten, kooktoestellen, stofzuigers, vaatwassers, wasmachines enz. Daar waar alleen sprake is van de verkoop van witgoed worden die winkels ook wel witgoedwinkels genoemd. Tot bruingoed behoren beeldapparatuur als televisie, geluidsapparatuur als radio en luidsprekersystemen, maar ook een karaoke sets. De term bruingoed stamt nog uit de tijd dat dergelijke apparatuur voornamelijk in een houten kast vervat zat die bruin van kleur was. Ook deze term is ontleend aan de kleur van de apparatuur die oorspronkelijk in veel gevallen grijs was. 

Meer informatie over consumentenelektronica

We hebben al aardig wat verteld over consumentenelektronica, maar er is nog meer wat je moet weten! De aanschaf van consumentenelektronica is niet voor iedereen even simpel. Uiteraard speelt daarbij mee of het gaat over een apparaat van slechts enkele euro’s of dat er een of twee en soms zelfs drie cijfers achter dat eerste cijfer staan. Maar gelukkig hoeven veel van de duurdere apparaten slechts om de paar jaar worden vervangen. Wie er een goed budgetteringssysteem op nahoudt zal er minder moeite mee hebben om op tijd te kunnen vervangen. Wil je meer weten over consumentenelektronica? Neem dan eens een kijkje op MaxiAxi? Mooi! Bestel dan snel op hun website en heb je aankoop al binnen een paar werkdagen in huis. Wil je je bestelling liever afhalen op en afhaalpunt? Ook dat is geen probleem. Daarnaast zijn verzending en retournering volledig gratis. Heb je nog vragen? Kijk dan snel op hun website of neem telefonisch contact met ze op. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *