Het hebben van een tuin is tegenwoordig best een luxe. Als je er dan een hebt, is het eigenlijk zonde om er helemaal niets mee te doen. In dit artikel geven we je vier tips om je tuin gezelliger te maken. 

1. Maak het comfortabel

Tuinstoelen zitten vaak nogal oncomfortabel met als gevolg dat je toch liever binnen op de bank neerploft. Investeer daarom in comfortabel tuinmeubilair. Denk aan een loungeset met heerlijke kussens, lekkere ligstoelen, een hangmat of een zitzak. 

Heb je veel budget en ruimte in je tuin? Dan heb je natuurlijk ook de optie om een hottub aan te schaffen. Met een hottub kan je zelfs op hele koude dagen heerlijk in de tuin relaxen. Ook je vrienden en familie zullen deze aankoop vast en zeker waarderen. 

2. Fleur je tuin op
Heel veel tuinen zijn tegenwoordig grijs en grauw. Er is geen gras of boom meer te vinden. Zo’n tuin is natuurlijk heel makkelijk te onderhouden, maar erg gezellig oogt het niet. Koop daarom een aantal planten en bloemen om je tuin mee op te fleuren. 

Je hoeft echt geen groene vingers te hebben om een beetje groen in je tuin te hebben. Er zijn zowel planten als bloemen die je met pot en al uit de winkel haalt en verder weinig aandacht nodig hebben. Heb je weinig ruimte in de tuin? Koop dan een verticaal bloemenrek, wandpotten of een klimplant. 


3. Altijd licht
In de zomer kan je tot laat in de avond van het zonlicht genieten, maar in de herfst en winter is dit helaas een ander verhaal. Niemand zit graag om zes uur ‘s avonds in het pikkedonker in de tuin. Gelukkig is hier een prima oplossing voor: buitenverlichting.


Er zijn verschillende manieren om je tuin te verlichten. Denk aan led dimmers, lichtslingers, fakkels, grondspots en wandlampen. Neem eens een kijkje op LEDlampenkopen.nu. In deze webshop kan je verschillende soorten led buitenverlichting vinden. 

4. Maak het warm
Nederland kent helaas behoorlijk wat frisse dagen. Het is op die dagen niet erg aantrekkelijk om in de tuin te gaan zitten. Jammer, want een beetje buitenlucht na een drukke werkdag doet een mens goed. Een idee is om tuinverwarming aan te schaffen. 

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt: van vuurschaal tot gigantische terrasverwarmer. Of wat dacht je van een elektrisch deken? Er zijn genoeg opties om jezelf lekker warm te houden in de tuin. Er gaat niets boven een romantische avond met je partner in je eigen gezellige tuin. 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *