Tegenwoordig is de mobiele telefoon niet meer weg te denken uit de samenleving. Niet gek natuurlijk, aangezien je voortaan bijna alles met je mobiele telefoon kunt doen. Het is dan ook zeker niet onbelangrijk dat deze op een goede manier beschermd wordt. In sommige gevallen is het nog belangrijker dat hij er ook nog eens leuk, opvallend of uniek uitziet. Een telefoonhoesje maken is dan ook vaak een erg leuke manier om jouw telefoon geheel eigen te maken. Voor jouw gepersonaliseerde hoesje kun je terecht bij Hoesjemaken.nl! In dit blog bericht willen we je dan ook meer vertellen over het ontwerpen van je eigen telefoonhoesje.

Je eigen telefoonhoesje ontwerpen

Het klinkt wellicht te mooi om waar te zijn, maar het is wel degelijk mogelijk. Een telefoonhoesje compleet zelf ontwerpen! Door de gemakkelijke online tools kun je namelijk iedere maat telefoon voorzien van een geheel eigen ontworpen telefoonhoesje. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde teksten of afbeeldingen op een telefoonhoesje te ontwerpen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om meerdere afbeeldingen er op te zetten of tekst op de afbeelding te zetten. Hierdoor kun je dan ook gemakkelijk het telefoonhoesje helemaal naar je eigen wens maken!

Hoge kwaliteit hoesjes

Bij elk hoesje staan de smartphone eigenschappen zoals merk en model en afmetingen omschreven. Ook staat erbij van welk materiaal het hoesje is gemaakt. Alle hoesjes beschermen de telefoon optimaal omdat ze van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt. Ze zijn waterdicht en slijtvast. Een telefoon die valt met een smartphone hoesje heeft veel minder kans om te barsten. Zeker nu vele telefoons een glazen behuizing hebben is een hoesje met mooie opdruk onmisbaar om jouw smartphone te beschermen. Er worden high-res UV printtechnieken gebruikt. De opdrukken blijven zo goed zitten ook bij vochtigheid en zijn beschermd tegen fel zonlicht. De hoogste kwaliteit opdrukken worden alleen gemaakt in combinatie met de beste materialen.

Een telefoonhoesje maken met het eigen ontwerp

Heb je het ontwerp af? Dan kun je deze met een druk op de knop doorsturen. Vervolgens wordt het ontwerp dat je gemaakt hebt op een beschermend hoesje gedrukt. Deze zal dan perfect om jouw telefoon heen passen. Binnen enkele dagen heb je dan ook je eigen ontworpen telefoonhoesje bij je thuis geleverd. Je kunt dan ook kiezen uit alle verschillende telefoon maten en vormen. Hierdoor kun je er zelfs voor kiezen om een ontwerp te maken en deze cadeau te doen aan een vriend of familie. Zo weet je zeker dat je een super uniek cadeau hebt dat zeker gewaardeerd gaat worden! Weet jij al voor wie je een hoesje gaat ontwerpen? 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *