Het begrip ‘babyshower’ is nog niet heel erg bekend in Nederland. Met name in de VS is het heel gewoon om de toekomstige moeder een hart onder de riem te steken in de vorm van een feestje. Doordat dit fenomeen nog niet heel gewoon is in Nederland, zijn er maar weinig mensen die weten hoe ze zo’n babyshower geven. Gelukkig ben je bij dit blog terechtgekomen. Wij vertellen je hier met alle plezier hoe je een goede babyshower kunt geven voor de toekomstige moeder!

Wanneer geef je een babyshower?

Voor we gaan kijken hoe een ideale babyshower eruit ziet, is het van belang om eerst het tijdstip te bepalen. Wanneer is het nou normaal om een feestje te geven? Vier je het feit dat er een baby op komst is al na een aantal weken of doe je dit een paar dagen voor de daadwerkelijke bevalling? Het is in Amerika het normaalst om een babyshower zo’n vijf à tien weken voor de uitgerekende datum te geven. Op deze manier hinder je de toekomstige moeder niet door het ongemak van de laatste weken of zelfs dagen voor een babyshower. En zeg nou eerlijk: wat is een babyshower zonder toekomstige moeder met een dikke buik? Wacht dus niet te lang, maar geef de babyshower ook zeker niet na een maand!

Het geven van de ideale babyshower

Wanneer je de ideale babyshower wilt geven, is het van belang dat je constant het belang van de moeder in je achterhoofd houdt. Houd daarom vooral rekening met de zaken die zij leuk vindt. Nodig een aantal vrienden, vriendinnen en familieleden uit van de toekomstige moeder. Ook is het leuk om het favoriete eten en drinken – uiteraard zonder alcohol – van de vrouw in kwestie te serveren.

We raden je tot slot aan om er echt een feestje van te maken. Schaf eens wat babyshower versiering aan en zorg ervoor dat iedereen er feestelijk uitziet. Dat jij nu een onvergetelijke babyshower kunt geven, is iets dat wel duidelijk is!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *