Wanneer iemand al veel heeft of geen specifieke wensen heeft, is het vinden van een leuk en origineel cadeau best wel lastig. Juist in dit soort situaties is een beetje inspiratie opdoen voor het kopen van een cadeau geen overbodige luxe. In deze blog helpen wij jou met het vinden van het perfecte persoonlijke cadeau!

Samen iets ondernemen

Een cadeau hoeft niet altijd iets tastbaars te zijn. Juist samen wat doen kan een heel leuk cadeau zijn wat zorgt voor een dierbare herinnering. Zo kun je samen een workshop volgen of een dagje weg gaan. Er zijn veel mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een museumbezoek, een kookworkshop, schilderen of juist een sportieve activiteit. Dit moment kun je altijd vastleggen en later afdrukken om zo deze later ook nog cadeau te geven. Hierdoor maak je een bijzonder moment tastbaar!

Boeken of tijdschriften voor verdieping

Wanneer de persoon in kwestie bepaalde interesses en/of hobby’s heeft, kun je ook kiezen voor een abonnement op een tijdschrift of een goed boek. Wanneer dit een onderwerp is wat hij of zij kan waarderen, is het waarschijnlijk een persoonlijk cadeau waar hij of zij echt wat aan heeft. Daarnaast kan je ook kiezen voor een tijdschrift of boek over een gedeelde interesse. Hierdoor kan het boek of het blad fungeren als inspiratie voor goede gesprekken!

Gepersonaliseerde cadeaus

Wanneer jouw budget wat hoger is, kun je ook gepersonaliseerde sieraden kopen als cadeau. Dit kan bijvoorbeeld een gepersonaliseerde ketting zijn met de initialen van de persoon in kwestie. Ook kan het armbandje of oorbel zijn met een symbool of teken dat van speciale waarde is. Er zijn ook andere goedkopere opties. Zo kun je een T-shirt laten bedrukken met een foto of tekst of je kunt kiezen voor een toffe poster met een grote foto. Het is ook mogelijk om juist een functioneel, gepersonaliseerd item cadeau te geven. Zo kun je besluiten om waterflessen te bedrukken bij Loopper met een persoonlijke boodschap of juist een grappige foto van hem/haar of jullie. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Cadeau in de vorm van een gift

Er zijn steeds meer mensen die hun verjaardag niet meer vieren of geen cadeau meer willen. Voor deze mensen zou het een idee kunnen zijn om hen een cadeau te geven in de vorm van een gift voor een organisatie waarbij zij betrokken zijn. Op deze manier doe je goed aan de wereld door deze organisatie te steunen.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *