Of je nu voor het eerst ouder bent of een doorgewinterde professional, uitzoeken welke babykleding je kindje nodig heeft kan heel erg uitdagend zijn. Van rompertjes tot knuffels en alles daartussenin, het kan moeilijk zijn om te weten welke artikelen essentieel zijn voor je kleintje. Lees verder voor meer informatie over de belangrijkste kledingstukken die je in de garderobe van je baby moet hebben.

Bodysuits 

Onesies en rompers moeten de basis vormen van de garderobe van je baby. Ze zijn ontworpen om goed aan te sluiten op het lichaam van je baby en hebben drukknopen waarmee je snel en gemakkelijk luiers kunt verwisselen. Zoek onesies van lichte, ademende stoffen zoals katoen of bamboe – dit zorgt voor optimaal comfort en laat de huid ademen. Je wilt minstens vijf onesies bij de hand hebben, zodat je altijd iets schoons hebt als het tijd is om de luier te verschonen.  

Schoeisel en sokken 

Als ze niet in je armen worden gedragen, hebben baby’s net als volwassenen schoenen nodig. Schoentjes met zachte zolen bieden demping en steun als ze hun eerste stapjes beginnen te zetten, terwijl sokjes helpen om kleine voetjes warm te houden in de koelere maanden of binnenshuis als de airconditioning op volle toeren draait. Als je schoenen koopt, zoek dan schoenen van natuurlijke materialen – zoals leer of suède, die ademend zijn – die niet tegen hun tere huidje schuren. En vergeet de sokken niet! Je wilt meerdere paren zachte, rekbare sokken die de hele dag door niet van hun voeten glijden 

Draagdoeken & dekentjes 

Babydekens zijn er in alle soorten en maten, maar twee belangrijke categorieën zijn dekbedden en dekens. Zwadeldekens zijn groter dan opvangdekens en hebben meestal klittenbandsluitingen, zodat je ze lekker om je kleintje kunt wikkelen (waardoor hij beter slaapt). Opvangdekens kunnen ook gebruikt worden als boerendoekjes, luierbroekjes, zoogdoeken, speelkleden, kinderwagenhoezen – de mogelijkheden zijn eindeloos! Zoek naar zachte stoffen zoals mousseline of katoen, zodat ze de hele dag comfortabel blijven.

Babykleding kopenDe garderobe van je baby aankleden hoeft niet lastig te zijn! Met slechts een paar belangrijke items zoals onesies, schoeisel en sokken, knuffels en dekens kun je gemakkelijk een outfit samenstellen die speciaal voor hen is gemaakt, ongeacht waar het leven hen elke dag brengt. En met deze artikelen bij de hand heb je altijd iets schoons als het tijd is om een luier te verschonen! Zoals altijd moet je bij het winkelen voor kleding letten op de juiste materialen die hun gevoelige huid niet irriteren, zodat ze de hele dag comfortabel blijven, wat voor avonturen hen ook te wachten staan! Kleding van hoge kwaliteit voor elke baby vindt je in het uitgebreide assortiment van Noppies!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *