Wij zijn Bookatrekking.com. Wij zijn de grootste marktplaats voor wandel- en trekkingsavonturen over de hele wereld. Hier kan je bijvoorbeeld de Lares Trek in Peru boeken. Een boekingsplatform? Nee, we zijn meer dan dat. Op Bookatrekking.com helpen wij  je op weg naar jouw doelen door advies te geven in je zoektocht naar het beste wandelavontuur, verzorgd door een lokale aanbieder voor de best mogelijke prijs. Onze lokale partners zijn de beste in de markt en we geven continue ondersteuning om hun kwaliteit en service te verbeteren.  

Het beste van alles? Je krijgt altijd de best mogelijke prijs. Door lokaal te boeken vanuit het comfort van je eigen stoel, kun je profiteren van lokale prijzen en tegelijkertijd de economie op je bestemming ondersteunen. Onze partners zijn vastbesloten om hun laagste eerlijke prijzen op Bookatrekking.com aan te bieden via elk ander marketingkanaal. Hier kun je genieten van een probleemloze boekingservaring met een duidelijk annuleringsbeleid en de mogelijkheid om te kiezen uit talrijke betalingsmethoden en te betalen in je eigen valuta. Bookatrekking.com is niet alleen een boekingsplatform. Het is een boekingsplatform waar jij op de eerste plaats komt. Jouw wandelavontuur begint op Bookatrekking.com. 

Bekijk nu onze bestemmingen zoals het beklimmen van de Kilimanjaro, een Huttentocht in Oostenrijk of de Torres Del Paine W Trek