Kleur, wie wordt er nou niet gelukkig van? Het maakt je dagelijks leven net een stukje leuker en vrolijker. Ook kan je met kleur ontzettend goed je persoonlijkheid latenzien. Kleuren hebben namelijk veel te vertellen, net als jij. Je kan kiezen voor donkere kleuren, koele kleuren of juist voor warme kleuren. Of is pastel meer je ding? Van welke kleuren je ook houdt, in deze blog gaan we je een handje helpen met leuke ideeën over hoe je kleur kan toepassen in je inrichting. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder voor wat kleurrijke inspiratie!

  1. Decoration is key

Het hoeft niet altijd groter en beter. Je kunt namelijk al heel veel verandering bereiken doormiddel van decoratie.  Je kan namelijk ook een leuk statement maken met een kleurrijk schilderij. schilderijen zijn ontzettend populair en ze raken nooit uit de mode. Kunst blijft kunst en zo blijft het altijd mooi en stijlvol. Onze voorkeur gaat uit naar felle kleuren, maar je kan ook kiezen voor wat afgezwakte kleuren. Een budgettip: neem eens een kijkje in je plaatselijke tweedehands winkel, hier vind je de mooiste gekleurde vondsten. Zo word je huis museum waardig!

  1. Verven voor een kleurtje

Verven is ontzettend budget vriendelijk en heeft ook geen hoge moeilijkheidsgraad. Verven kan iedereen. Je kan ervoor kiezen om je muren een likje verf te geven. Ook kan je houten meubels eenvoudig een tweede leven geven met wat verf.  Ben je de kleur zat? Dan kan je er eenvoudig weer overheen verven. Ook is verf super divers. Keuze genoeg dus. Ga je voor mat of juist glanzend? Aan jou de keus!

  1. Het grote gebaar 

Je kan ook kiezen voor het grote gebaar. Kies iets opvallends. Koop bijvoorbeeld een opvallend en uitgesproken meubel. Goede opties hiervoor zijn: banken, tafels, vloerkleden of kasten. Je kan ook kiezen voor gekleurde vloeren of gordijnen. Wist je dat je ontzettende veel verschillende gekleurde duo rolgordijnen kunt kopen bij Raamdecoratie.com? Met een kleurrijke en opvallende raamdecoratie, kan je echt je eigen stijl laten zien.  

Dit was onze inspiratie voor jou, voor meer kleur in je inrichting. Wat wil jij gaan toepassen in je woning? Kan je niet wachten? Dan zit onze taak erop. We willen je bedanken voor het lezen en we hopen je geïnspireerd te hebben! Tot de volgende en we zijn benieuwd hoe jullie kleur in je huis gaan brengen. Veel succes!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *