Als je al een tijdje sport of net begint met sporten dan heb je vast wel eens wat gehoord over proteïne poeders. Maar voor dat je er een gaat gebruiken is het handig om te weten wat eiwitshakes met je doen en waar ze handig voor zijn. Het kan namelijk zomaar zijn dat je niet de juiste hoeveelheid gebruikt om de spiermassa te vergroten, en dit is natuurlijk niet zo prettig. Voornamelijk niet als je dagelijks in de sportschool staat te zweten. Wil je meer weten over de voordelen van eiwitpoeders? Lees deze blog dan verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Eiwitten kunnen helpen bij het afvallen

Dat eiwitten zorgen voor het opbouwen van spieren dat weten we inmiddels. Dit komt doordat de spieren langzaam afbreken als je aan het sporten bent, en de eiwitten vullen dit aan, waardoor je eerder hersteld en dus sneller spieren opbouwt. Eiwitten kunnen dus ook helpen bij het afvalproces, dit komt doordat eiwitten het spijsverteringsproces vertragen, waardoor je het gevoel hebt dat je langer vol zit na het eten. Dit is voornamelijk een voordeel als je vaak na het eten nog trek hebt, en daarnaast eet je minder grotere porties.

Vegan protein

Eiwitten komen vaak voort uit dierlijk eten. Maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. vegan protein poeder kan ook gemaakt worden uit bruine rijst, erwten, soja, pompoen en hennep. Elk ingrediënt heeft zo zijn eigen voordelen, het is alleen even kijken welke jij het lekkerst vindt! Vaak worden de smaakjes lekkerder gemaakt, door smaakstoffen toe te voegen. Bijvoorbeeld chocola, op deze manier heb je het idee dat je een milkshake drinkt, maar dan een veel gezondere variant. 

Wil je meer weten over vegan protein poeder?

Wil je graag een vegan protein poeder gebruiken tijdens het sporten? Neem dan eens een kijkje op de website van SuperFoodies. Deze partij heeft meerdere vegan proteine poeders in hun assortiment. Op deze manier kan jij kiezen welke jij het lekkerst vindt, ze zijn namelijk verkrijgbaar in meerdere smaken. Heb je nog een vraag? Neem dan gerust contact op met een van de medewerkers ze helpen je graag verder.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *