Wilt u onder de aandacht komen bij uw doelgroep? Laat tassen bedrukken met uw logo! U denkt er misschien niet gelijk aan, maar door tassen te bedrukken met uw logo bereikt u een groot publiek. We dragen of pakken bijna dagelijks een tas namelijk. Of dit nu is omdat we boodschappen gaan doen, naar de sportschool of sportvereniging gaan of onderweg naar het werk. Bijna altijd hebben we een tas bij ons. Kies er daarom voor om een tas te bedrukken met uw logo en laat uw bedrijf zien aan honderden, dan wel duizenden, mensen.


Bedrukte draagtas met logo


De tas die wij het meest met ons meedragen is de draagtas. Deze gebruiken we voornamelijk om boodschappen te doen of we hebben hem vaak klaar liggen als we snel een tas nodig hebben. Ook krijgen we de draagtas steeds vaker mee als we aan het winkelen zijn. De draagtas is dus in ieder huishouden wel aanwezig. Draagtassen bedrukken met uw logo is dus helemaal geen slecht idee.

Doordat de draagtas een grote voor- en achterzijde heeft, kan uw logo of artwork groot op de draagtas gedrukt worden.


Bedrukte sporttassen met uw logo


Naast dat we in de week boodschappen doen, sporten we natuurlijk ook fanatiek. Tenminste, een groot deel van ons. Een paar keer per dag naar de sportschool, voetbal- of volleybaltraining, wedstrijden en ga zo maar door. Een sporttas komt dan zeker van pas.
Laat sporttassen bedrukken met uw logo en zorg dat u ook gezien wordt als uw doelgroep of medewerkers lekker aan het sporten zijn.

Laptoptassen bedrukken
Steeds vaker nemen we een laptop mee van of naar ons werk. Een laptoptas beschermt uw laptop en als de laptop van de zaak is, hoort daar natuurlijk ook een passende laptoptas bij. Laat daarom laptoptassen bedrukken met uw logo en zorg dat uw medewerkers herkenbaar bij de klant binnen komen of over straat lopen.
Laptoptassen kunnen aan de voorzijde en/of achterzijde bedrukt worden, zodat uw logo mooi naar voren komt.

Bestel uw bedrukte tassen online bij BudgetGift.nl
Heeft u een keuze gemaakt welke tassen u wilt laten bedrukken? Dit kunnen bijvoorbeeld draagtassen of laptoptassen zijn, maar er zijn natuurlijk nog veel meer tassen. Bijvoorbeeld koeltassen, heuptassen, papieren tassen, strandtassen en jute tassen. Deze tassen kunnen allemaal bedrukt worden met uw logo.
Laat uw tassen bedrukken bij BudgetGift.nl. BudgetGift.nl heeft een groot assortiment te bedrukken tassen. Daarnaast biedt BudgetGift.nl goede service, snelle levertijden en scherpe prijzen. Met een bedrukte tas van BudgetGift.nl bereikt u zeker uw doelgroep!

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *