Vintage is weer helemaal in en dit zie je overal terug. Niet alleen komende bepaalde kledingstijlen en accessoires terug, ook bij de woontrends zie je weer vintage en retro meubels en accessoires terugkomen. De leukste vintage krukken, meubels, kisten en nog veel meer fleuren de kamer helemaal op. Samen met moderne aspecten in de kamer, maken de vintage accessoires de ruimte nog leuker. Ook vintage lampen maken steeds meer een terugkeer. Een vintage lamp geeft de kamer een extra vintage en rustieke uitstraling en past dus perfect bij stoere en fleurige huiskamers of andere kamers in het huis.

Verschillende soorten vintage lampen

Er zijn verschillende soorten vintage lampen, net zoals er verschillende soorten lampen zijn. Zo kun je kiezen tussen een vloerlamp of een plafondlamp. Er zijn ook lampen die je aan de muur kan bevestigen of lampen die je op tafel kan plaatsen. En ruime keuze aan lampen en waar je ze kunt plaatsen dus. Hierdoor kan de keuze voor een vintage lamp wat lastiger worden. Zoek daarom goed uit waar je graag een lamp wilt: op de vloer, aan de wand of plafond, op tafel? Waar wil je die gezellige extra sfeerverlichting graag hebben? Dat maakt de selectie al iets kleiner en de keuze makkelijker.

Hoe vind je de juiste lamp?

De juiste lamp vinden is belangrijk. Het kan de kamer beter maken of slechter maken. Daarnaast is verlichting belangrijk in huis. Je wilt het graag gezellig en functioneel houden. De juiste lamp vinden is dan belangrijk. De eerste keuze is dan ook, zoals hierboven al uitgelegd, uitvinden waar je een lamp wilt hebben. Bij vintage lampen is het daarnaast handig een bepaalde stijl of periode uit te kiezen. De meeste vintage spullen zijn tussen de jaren 50 en 80 gemaakt. Wil je liever een vintage lampje uit de jaren 70 of toch uit de jaren 50? Deze twee keuzes maken het aanbod al kleiner en dan kan je zoektocht beginnen. Struin vooral alle markten, online en offline, af, totdat je de juiste lamp gevonden hebt.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *