Een goede manier om een leeg kantoor op te vullen is door er planten neer te zetten. Een grote plant kan al heel veel doen met de lege ruimte en het is ook nog eens heel goed voor de luchtkwaliteit. Planten zetten vuile stofjes namelijk om in zuurstof en dat is dan weer heel goed voor de productiviteit. Zo ziet het kantoor er niet alleen gezellig en groen uit, het is ook nog eens gezond voor de mensen die er werken. Hieronder hebben we kantoorplanten uitgelicht met bijbehorende verzorging. 

Bananenplant

Zeker in een zelfwatergevende pot is de bananenplant een ideale kantoorplant. Deze mooie grote plant valt meteen op, houdt van veel licht en heeft maar één keer per maand extra voeding nodig. Die extra voeding is alleen nodig in de zomer noodzakelijk, dus in de wintermaanden hoeft u hier niet aan te denken. De zelfwatergevende pot zorgt ervoor dat de bananenplant precies voldoende water krijgt. U hoeft dus alleen het reservoir aan te vullen! 

Pachira Aquatica

De Pachira Aquatica, ook wel Geldboom genoemd, past goed tussen de hardwerkende mensen in uw kantoorpand. De gevlochten stam geeft een speciaal effect aan de plant. Deze plant heeft net als de bananenplant veel daglicht nodig. Het beste is om deze plant zelf water te geven, omdat de grond opgedroogd moet zijn voordat er opnieuw watergegeven moet worden. Bij een zelfwatergevende pot blijft de grond vochtig. 

Areca

De Areca stelt weinig eisen aan de verzorging, wat het een ideale kantoorplant maakt. Deze plant is een echte ‘vloer-tot-plafond’ plant en kan uitgroeien tot 120 cm. Ideaal als eyecatcher van het kantoor of mooie opvulling. Daarnaast verdampt de Areca veel water, wat de luchtvochtigheid van het kantoor sterk verbetert. De plant hoeft niet in direct zonlicht te staan en heeft net als veel andere planten één keer per week water nodig. De Areca kan, net als de bananenplant, goed in een zelfwatergevende pot. Zo hoeft u er weinig aandacht aan te besteden en blijft de plant wel in goede conditie. 

Kantoorplanten bij Fleurdirect.nl

Bestel uw kantoorplant nu eenvoudig via Fleurdirect.nl en ontvang de plant binnen twee werkdagen op het door u aangegeven afleveradres.  

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *