De winterse dagen kunnen fantastisch zijn, maar ook voor een hoop ongemakken zorgen. Zo zijn er mensen die door de winterse temperaturen niet meer naar buiten kunnen. Dit is natuurlijk enorm vervelend, gelukkig zijn hiervoor oplossingen in de vorm van verwarmde kleding. De verwarmde kleding zorgt door middel van een accu ervoor dat uw hele lichaam verwarmd wordt, waardoor u weer met een gerust hart naar buiten kunt.

De beste verwarmde kleding

De beste, is natuurlijk de meest warme. Ook voor verwarmde kleding geldt het kleden in lagen principe. De verwarmde bodywarmer van Comfort is hiervoor uitermate geschikt, dit product kunt u direct op uw lichaam dragen, met eventueel een katoenen t-shirt eronder. Daaroverheen kan een trui en een jas. Wat zorgt voor extra isolatielaag. Hierdoor is dit de warmte oplossing die er is. De vijf verwarmingszones zorgen ervoor dat het lichaam bestand is tegen de koudste temperaturen. De verwarmde bodywarmer wordt veelal gebruikt in de koudste gebieden van de wereld, maar ook door wintersporters, wegwerkers, wandelaars en fietsers.

De werking van de verwarmde bodywarmer

De verwarmde bodywarmer wordt inclusief krachtige powerbank geleverd. Deze heeft 2 uitgangen, 1A-output en 2A-output. Bij de laatste output genereert die twee keer zoveel energie, waardoor je kan genieten van optimaal warmtecomfort. De verwarmde bodywarmer is zelf ook in te stellen in drie verschillende warmte standen, waardoor je altijd de juiste temperatuur kan instellen. Hoe hoger de warmte stand, hoe meer energie de powerbank verbruikt. Je kan ongeveer tot zo’n 6 uur verwarmen met de powerbank.

Voordelen verwarmde bodywarmer

Het grootste voordeel van deze verwarmde bodywarmer is dat je eventueel je eigen powerbank er ook op aan kunt sluiten. Hierdoor kan je eenvoudig de capaciteit vergroten, waardoor je nog langer kan verwarmen. Een andere oplossing is bijvoorbeeld een verwarmde jas. De verwarmde jas is voorzien van water en winddichte laag, waardoor je lekker warm blijft en is voorzien van vijf verwarmingsoppervlakken.

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *